Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 13:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

On beş yıl önce öldü gösterilen ve Özbekistan’a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kurmak zorunda kalan Cezayir Türk, kızının kaçırılması yüzünden İstanbul’a geri dönmek zorunda kalır. Elbette, herkes tarafından öldü bilinen bir adamın, 15 yıl sonra birdenbire ortaya çıkmasının sonuçları olacaktır. Cezayir’in kanlı canlı karşısında olduğunu gören ailesi de büyük bir şok geçirir. Yalnızca aile değil, 15 yıl önce İstanbul’u terk edip giden “Şehrin Sahibi”nin geri dönüşü, yeni sahipleri de rahatsız edecektir. Cezayir, şimdi hem bir yandan on beş yıllık yokluğunun sebeplerini ailesine açıklayıp, yeniden kabulünü sağlamak hem gelişiyle rahatsızlık verdiği mafya gruplarıyla mücadele etmek hem de CIA’in tuzaklarından kendisini ve ailesini korumak zorundadır.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 16:00'da yayınlanan Aldatmak isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.