Beklenen Şarkı

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Beklenen Şarkı, 10 Haziran 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Beklenen Şarkı programını saat 02:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gül, konservatuarda temizlikçi olarak çalışmaktadır. Zengin bir ailenin kızı olan Meral ise Selim adında bir gençle nişanlıdır. Selim, Meral’in kendini beğenmiş ve şımarık tavırlarından rahatsız olmakta ve bu evliliği istememektedir. Fakat iflasın eşiğinde olan babasını kurtarmanın tek çaresi bu evliliği yapmaktır. Gül bir gün sınıfta kimsenin olmamasını fırsat bilerek piyano çalar ve şarkı söyler. Meral’i okuldan almak için gelen Selim, sesini çok beğendiği Gül’ü okulun öğrencisi zanneder. Onunla tanışır ve doğum gününe çağırır. Gül daveti kabul eder ama Meral onun temizlikçi olduğun açıklar. Bu arada Gül bir arkadaşının yardımıyla barda şarkıcılığa başlar. Selim bunu öğrendiğinde Gül’ün ünlü bir şarkıcı olması için çaba harcar. Gül ise Selim’e kızgındır. Selim’in perişan haline üzülen annesi sonunda Gül’le konuşmaya gider ve Gül’den hayatlarını bütünüyle değiştirecek gerçeği öğrenir.

Beklenen Şarkı, 360'de yayınlanan ve 10 Haziran 2022 Cuma günü saat 00:45'te başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 02:30'da başlayacak.

Beklenen Şarkı programının yayını, 03:45'te yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

10 Haziran 2022 Cuma günü saat 02:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Beklenen Şarkı filmi yayını başlayacaktır.