Bedel

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bedel, 16 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bedel programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ailesini ziyaret etmek için yolculuğa çıkan üniversite öğrencisi genç, yolda kaza yaparak bir adama çarpar. Ölen kişinin akrabaları Yasin'i cezalandırmak için köydeki çiftliğe kapatırlar. Yasin’in aklındaki tek şey ise daha önceden bir trafik kazasında ölen ağabeyinin çocuklarına vermesi için kendisine emanet ettiklerini yerine ulaştırmaktır. Bu sözünü tutmak isteyen genç, kendisini alıkoyanlardan bir gün izin ister fakat alamaz. İçlerinden sadece biri gencin adına kefil olur ve böylelikle Yasin sözünü tutmak için yola çıkar. Emaneti teslim ettikten sonra çiftliğe geri döner. Bu sırada kazayı araştıran ekip, gerçeğin göründüğünden çok daha farklı olduğunu fark eder.

Bedel, Kanal 7'de yayınlanan ve 16 Temmuz 2021 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Bedel programının yayını, 09:45'te yayınlanan Yemin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Temmuz 2021 Cuma günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bedel filmi yayını başlayacaktır.