Beceriksiz Katil

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Beceriksiz Katil, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Beceriksiz Katil programını saat 09:15'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mahalleden çocukluk arkadaşları Sarı ve Şener’in dostlukları dillere destandır. Fakat bunca zaman şans hiç yüzlerine gülmemiştir. Sarı, erken yaşta ailesini kaybetmiş, zar zor bir üniversite bitirmiş hemen sonra iki aydır tanıdığı ve hayatımın aşkı dediği biriyle evlenmiştir. Evlendikten hemen sonra gelin, düğünde takılan takılar ve o güne kadar birikmiş ne var ne yok alıp sırra kadem basmıştır. Şener ise sadece uzmanlık alanı olan 'borç batağından çıkma' konusunda her zaman olduğu gibi arkadaşına tam destek göstermiştir. Borçlarından kurtulmak için Şener, Sarı’ya kumar oynamayı teklif etmiştir. Başta her şey şaşırılacak derecede güzel gider. Fakat bu durum uzun sürmez.

Beceriksiz Katil, teve2'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 07:15'te başlayan Çatı Katı Aşk isimli programdan sonra saat 09:15'te başlayacak.

Beceriksiz Katil programının yayını, 11:15'te yayınlanan Nursel'le Evin Tadı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 09:15'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Beceriksiz Katil filmi yayını başlayacaktır.