Beatriz Akşam Yemeğinde

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Beatriz Akşam Yemeğinde, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Beatriz Akşam Yemeğinde programını saat 16:00'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Beatriz, Meksika’dan Los Angeles’a göçmen olarak gelen bir alternatif tıp çalışanıdır. Geldiği bu yeni yerde bir yaşam kurmaya ve kariyerini geliştirmeye çalışan Beatriz, aldığı bir akşam yemeği davetiyle beklenmedik şeylerle karşılaşır. Müşterisi, aynı zamanda da arkadaşı olan kişinin daveti üzerine yemeğe katılan Beatriz, yeni insanlarla tanışır ve bu insanları yargılamaya başlar. Davet edildiği bu yemek Beatriz’in hayatını hiç ummadığı bir şekilde değiştirecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Beatriz Akşam Yemeğinde, SinemaTV'de yayınlanan ve 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 13:30'da başlayan Küçük İpuçları isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Beatriz Akşam Yemeğinde programının yayını, 17:45'te yayınlanan Yelda, En Uzun Gece isimli film başlayana kadar devam edecek.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 16:00'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Beatriz Akşam Yemeğinde filmi yayını başlayacaktır.