Bear Grylls ile Yabanda

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bear Grylls ile Yabanda, 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Bear Grylls ile Yabanda programını saat 04:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hayatta kalma uzmanı Bear Grylls, Hollywood'un en sevilen ünlüleri ile açık hava macera serisinin yeni sezonuyla vahşi yaşamına geri dönüyor! Marvel süper kahramanlarından ödüllü sanatçılara, dünyanın farklı ortamlarında sınırları zorlayan bir yolculuk yapmak üzere her hafta ünlü bir konuk Grylls'e katılıyor. Birlikte, en zorlu engelleri aşmak için hem zihinsel hem de fiziksel sınırları zorlarken, tehlikeli bölgelerle başa çıkmak için özel ve zorlu hayatta kalma tekniklerini kullanacaklar.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bear Grylls ile Yabanda, National Geographic'de yayınlanan ve 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 03:50'de başlayan Ahmak Bilimi isimli programdan sonra saat 04:30'da başlayacak.

Bear Grylls ile Yabanda programının yayını, 06:00'da yayınlanan Korkusuz Balıkçılar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 04:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Bear Grylls ile Yabanda yaşam programı yayını başlayacaktır.