Bayram

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bayram, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bayram programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nermin Hanım ve Nahit Bey yaklaşan bayram öncesi şehir dışından gelecek evlatlarının ve torunlarının hazırlık telaşındadırlar. Yaşlı çift şehir dışında yaşayan oğlu, gelini ve torununun bayram ziyaretlerini sabırsızlıkla beklemektedirler. Onlar ise tatillerini yazlıklarında geçirmek üzere planlarını yapmışlardır. Oğulları Emre ise bu plandan habersiz dedesi ve babaannesini görmenin heyecanını yaşamaktadır. Bayram günü yola çıkan Emre ve ailesi yazlık evlerinin yolunu tutarlar. Babaannesi yerine yazlıklarına geldiklerini fark eden küçük çocuk kandırıldığını fark edip anne babasına çok kızar, hatta yazlıktan kaçmaya bile teşebbüs eder.

Bayram, Kanal 7'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Bayram programının yayını, 10:00'da yayınlanan Nursaçan’la Sohbetler Bayram Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bayram filmi yayını başlayacaktır.