Bay Yanlış

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen programı Bay Yanlış, 31 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Bay Yanlış programını saat 03:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tolga’nın Ezgi’nin patronu olduğunu öğrenen Özgür deliye döner. Ezgi hemen işi bırakır. Ama Tolga La Gabbia’yı alana kadar rahat etmeyecektir ve Gizem’in de desteğiyle Ezgi’yi zor durumda bırakmak için çoktan planlarını yapmıştır. Özgür’ün Ezgi’ye olan zaafından faydalanır. Söz konusu Ezgi olunca, Tolga’nın istekleri karşısında Özgür için karar vermek daha da zorlaşır. Bu arada Özgür bir yandan yeni mekanla ilgilenir ve oranın açılışını yapar. Tüm zorluklara karşı, Özgür ve Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşktır. Fakat Tolga’nın ve Serdar’ın onları rahat bırakmaya niyeti yoktur.

Bu program, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bay Yanlış, FOX'de yayınlanan ve 31 Ağustos 2021 Salı günü saat 01:45'te başlayan İnek Şaban isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Bay Yanlış programının yayını, 04:45'te yayınlanan Kefaret isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2021 Salı günü saat 03:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Bay Yanlış programı yayını başlayacaktır.