Bay Yanlış

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen programı Bay Yanlış, 29 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bay Yanlış programını saat 14:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Karşılarında polisleri gören Ezgi ve Özgür şok olur. Tolga’nın Ezgi’den şikâyetçi olduğunu düşünen Özgür deliye döner. Hep birlikte karakola gitmek zorunda kalırlar. İfadesi alınan Ezgi serbest kalsa da bu işin peşini bırakmazlar ve Ezgi’nin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırlar. Tüm zorluklara karşı, Özgür ve Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşktır. Fakat Tolga’nın ve Serdar’ın onları rahat bırakmaya niyeti yoktur. Bu arada Ezgi, Cansu için sürpriz bir bekarlığa veda partisi hazırlamıştır. Cansu çok mutlu olur, kızlar aralarında eğlenir. Emre de boş durmaz ve Levent için hazırladığı bir sürpriz vardır. Ama bu sürpriz kızların pek hoşuna gitmeyecektir.

Bu program, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bay Yanlış, FOX'de yayınlanan ve 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 11:45'te başlayan Aşk Mantık İntikam isimli programdan sonra saat 14:30'da başlayacak.

Bay Yanlış programının yayını, 15:45'te yayınlanan En Hamarat Benim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 14:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Bay Yanlış programı yayını başlayacaktır.