Batman

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Batman, 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Batman programını saat 20:00'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Milyoner anne babasının gözlerinin önünde katledilmesi genç Bruce Wayne'de bir travma yaratır. Ve bütün günlerini kötü insanlara karşı nasıl savaşabileceğini düşünmekle harcar. Ninja tarikatının lideri, Ra's Al-Ghul'e danışmak için Doğu'ya gider. Ancak döndüğünde, Gotham şehrini organize suç örgütleri ve tehlikeli suçlular tarafından istila edilmiş; miras olarak aldığı şirketi ise ellerinden kayarken bulur. Malikanesinin altında bulduğu mağara ve orijinal zırhlı kıyafet, Bruce Wayne'in yeni bir kimliğe bürünmesine yol açar. Artık kötülük yapanların içlerine korku salacak Batman'dir o. Ve artık gizemli bir üçüncü şahsın kurduğu çirkin düzeni yıkmak için var gücüyle mücadele edecektir.

Batman, 360'de yayınlanan ve 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 18:00'de başlayan Ben Bilirim isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Batman programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Batman filmi yayını başlayacaktır.