Batman V Superman: Adaletin Şafağı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Batman V Superman: Adaletin Şafağı, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Batman V Superman: Adaletin Şafağı programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihtiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren bu süper kahramanın insanlığın yanında mı, karşısında mı olacağı merak edilirken Gotham şehrinin koruyucusu Batman'e karşı giriştiği mücadele yeni bir savaşa davetiye çıkaracaktır.

Batman V Superman: Adaletin Şafağı, atv'de 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Batman V Superman: Adaletin Şafağı programının yayını, 03:20'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Batman V Superman: Adaletin Şafağı filmi yayını başlayacaktır.