Başlat

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Başlat, 1 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Başlat programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Başlat, Star TV'de yayınlanan ve 1 Haziran 2021 Salı günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Başlat programının yayını, 22:45'te yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

1 Haziran 2021 Salı günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Başlat filmi yayını başlayacaktır.