Başımız Belada

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Başımız Belada, 2 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Başımız Belada programını saat 01:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mert babasının ölüm haberini alınca hızlıca Adana’ya gitmek için yola çıkar. Uçağa binmeye korktuğu için bu yolu arabasıyla gitmeye karar verir. Yol üzerinde bir benzinlikte alışveriş için durduğu sırada, arabasının çalındığını fark eder. Bu sırada Yiğit de aynı benzinliktedir. Yiğit yola çıkarken, yedi ay önce ölmüş olan babasının ona vasiyet ettiği listeyi de yanına almıştır. Yiğit yol boyunca belli yerlere uğrayıp, hem listeyi tamamlayacak, hem de Youtube kanalı için videolar çekecektir. Ancak listede önemli bir şart vardır. Yiğit’in babası Rıza asla yalnız yola çıkma demiştir. Yiğit de Mert’in Adana’ya gideceğini duyunca, onunla yola devam etmek için Mert'i ikna etmeye çalışır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Başımız Belada, FOX'de 2 Eylül 2021 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:45'te başlayacak.

Başımız Belada programının yayını, 03:45'te yayınlanan En Hamarat Benim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 01:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Başımız Belada filmi yayını başlayacaktır.