Başım Belada

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Başım Belada, 12 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Başım Belada programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çağdaş tarafından kaçırılan Azam’dan haber alamayan ailesi ve Pele endişelenmeye başlar. Çağdaş, Azam’ın soygunu gerçekleştirenlerden biri olduğunu düşünür ve parasını geri alabilmek için Azam’ı sorgular. Bu sorgulama sonucunda Çağdaş ve Azam arasında beklenmedik bir durum ortaya çıkar. Leyla ise Azam’ın Çağdaş’ın evinde ne yaptığını anlayamaz. Azam’ın polis olduğunu düşünen Leyla, onun bu soygunu yapanların peşine düştüğünü zanneder. Öte yandan tehlike beklenmedik bir yerden gelir. Soygun gecesinin tek tanığı Badi Uğur, Leyla’nın peşine düşer ve çaldıkları paraları onlardan almak ister. Badi’nin planları ise Leyla ve Azam’ın başına büyük bir bela açacaktır.

Başım Belada, atv'de yayınlanan ve 12 Mart 2023 Pazar günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Başım Belada programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

12 Mart 2023 Pazar günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Başım Belada dizisi yayını başlayacaktır.