Başım Belada

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Başım Belada, 11 Mart 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Başım Belada programını saat 16:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Azam, bir yandan Pele ile birlikte insanların sorunlarını çözerek hayatını idame ettirmeye çalışırken diğer yandan da annesi Şerife’nin evlilik baskısı altındadır. Pele, Şerife’nin bu baskılarını kırmak için mahalleye yeni taşınan Leyla’nın Azam’la birlikte fotoğrafını çekip Şerife’ye yollar. Bunun üstüne Azam’ın ailesi apar topar memleketten İstanbul’a gelerek Azam’ı evlendirmek ister. Azam ailesinden gizlediği sırrına çözüm bulmak için yine Pele’den yardım alınca işler içinden çıkılamaz bir hal almaya başlar. Leyla ise abisi Safa’yı öldürdüğüne inandıkları Çağdaş Varlı’dan intikam almak için uzun süredir yaptıkları planı başlatmak üzere ailesiyle mahalleye taşınmıştır. Çağdaş’ın Safa’yı para için öldürdüğünü düşünen Leyla ve ailesi Çağdaş’ın tüm parasını çalmak için mükemmel bir plan yapmışlardır. Ancak soygun sonrası yaptıkları bir hata onları büyük bir bilinmeze sürükleyecektir.

Başım Belada, atv'de yayınlanan ve 11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 13:15'te başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 16:30'da başlayacak.

Başım Belada programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 16:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Başım Belada dizisi yayını başlayacaktır.