Başım Belada

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Başım Belada, 10 Mart 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Başım Belada programını saat 01:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eski bir polis memuru olan Azam Kamber yakın arkadaşı Pele’yle birlikte haksızlığa uğrayanların davalarını takip etmek için bir ekip kurmuştur. Özel hayatı ise çalkantılıdır. Yaşadığı acı verici olaydan sonra, Trabzon’daki annesi onu çocukluk arkadaşı Melike’yle evlendirmek istemektedir. Azam baskıları savuşturmaya çalışırken Pele işgüzarlık yapar. Azam’ın yeni komşuları olan Biçer Ailesi’nin büyük kızı Leyla’nın fotoğrafını “Sevdiğim kız” notuyla Azam’ın telefonundan Şerife’ye gönderir. Bunun üzerine Kamber ailesi Melike’yi de yanlarına alıp apar topar Trabzon’dan İstanbul’a Azam’ın yanına gelir. Öte yandan fotoğrafı çekilen Leyla ve ailesi “garip” bir ailedir. Leyla’nın ailesi, babası Tayfur dışında, her biri özel denebilecek yetenekleri olan bir ailedir. Ailenin büyük erkek çocukları Safa’nın öldürülmesi aileyi bir intikam planına sürükler. Ancak karşılarında eli kolu her yere uzanan bir YAPI’nın üyesi olan Çağdaş Varlı vardır.

Başım Belada, atv'de yayınlanan ve 10 Mart 2023 Cuma günü saat 00:20'de başlayan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Başım Belada programının yayını, 03:30'da yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

10 Mart 2023 Cuma günü saat 01:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Başım Belada dizisi yayını başlayacaktır.