Baş Belası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baş Belası, 10 Kasım 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Baş Belası programını saat 06:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Baş Belası, kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü'nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek'in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara'yla sık sık karşı karşıya getirir. Baş Belası, birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatıyor.

Baş Belası, atv'de yayınlanan ve 10 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 05:25'te başlayan İkimizin Sırrı isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Baş Belası programının yayını, 08:00'de yayınlanan Kahvaltı Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

10 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 06:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Baş Belası dizisi yayını başlayacaktır.