Baş Belası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baş Belası, 11 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Baş Belası programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aynalı cinayetler devam etmektedir. Katilin mesajlarının Şahin’i hedef aldığını düşünen İpek, olayın altında yatan sebebi bulmaya çalışırken katil Şahin’le iletişim kurar. Ekibe ve İpek’e haber vermeden katille buluşmaya giden Şahin içindeki karanlıkla sınanacağı bir sahnenin ortasında bulur kendini. Aynalı Katil, Şahin’e yıllarca peşinden koştuğu, kız kardeşini ondan koparan beyi sunar. Şahin, Bey’le birlikte Aynalı Katil’in elinde tutsakken İpek ve ekibi Şahin’i bulmak için canla başla uğraşmaktadır. İpek sonunda katilin kimliğini tespit ettiğinde bu sefer onu zorlu bir sınav beklemektedir. İpek ve Şahin seri cinayetler işleyen Aynalı Katil’i yakalayabilecek midir?

Baş Belası, atv'de yayınlanan ve 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Baş Belası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Baş Belası dizisi yayını başlayacaktır.