Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 23 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programını saat 13:45'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas babalarının ölümünden sonra ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas, İshak Ağalarının karşı çıkmasına rağmen denizlere açılmışlardır. İshak, Hızır’ın baba ocağı Midilli’de olmasından çok memnundur ancak Hızır’ın aklında da kitapçı Süleyman Usta ile birlikte peşine düştüğü büyük ve kutsal “sır” vardır. Ancak bu kutsal sırrın tek arayanı onlar değildir. Bu uğurda her kötülüğü yapabilecek olan Pietro da boş durmamaktadır. Baba Oruç ve İlyas korumalık görevini üstlendikleri gemide bir saldırıya uğrarlar. Bu saldırıdan sonra Oruç ve İlyas yeni bir düşman edinirler: Antuan!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, TRT 1'de yayınlanan ve 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Şehrime Hoş Geldiniz isimli programdan sonra saat 13:45'te başlayacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programının yayını, 17:00'de yayınlanan Tozkoparan İskender isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Ocak 2022 Pazar günü saat 13:45'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayını başlayacaktır.