Banyo Duvarındaki Kelimeler

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Banyo Duvarındaki Kelimeler, 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Banyo Duvarındaki Kelimeler programını saat 12:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Lisenin son senesinde zihinsel bir hastalığı olduğunu öğrenen Adam, bu rahatsızlığından dolayı birtakım halüsinasyonlar görmektedir. Adam, bu rahatsızlığını bir yandan okulundaki arkadaşlarına belli etmemeye çalışırken diğer yandan sınıf arkadaşına olan aşkı ile mücadele etmektedir. Deneysel bir ilaç kullanmaya başlayan Adam, aşkı sayesinde hastalığının ona egemen olamayacağı konusunda umudunu kaybetmemeye çalışır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Banyo Duvarındaki Kelimeler, SinemaTV'de yayınlanan ve 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 10:30'da başlayan Hayat Yolculuğu isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

Banyo Duvarındaki Kelimeler programının yayını, 14:45'te yayınlanan Sülün Katilleri isimli film başlayana kadar devam edecek.

12 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 12:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Banyo Duvarındaki Kelimeler filmi yayını başlayacaktır.