Balkan Ninnisi

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Balkan Ninnisi, 26 Temmuz 2022 Salı günü ekrana geliyor. Balkan Ninnisi programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü Üsküp şehrinde, nehrin bir tarafında Makedonlar; diğer tarafında Türkler ve Arnavutlar yaşamaktadır. Süleyman Usta ve ailesi, İki tarafı birleştiren Taş Köprü’den ismini alan köfteci dükkanını işletmektedir. Ailenin iki oğlundan biri olan Ertan; üniversiteyi bitirmiş, yurduna geri döner. Öte yanda annesi Elena’nın baskısıyla Viyana’da siyaset bilimi okuyan ve Ertan gibi şehre dönüş yapan Jovanka; istemediği, her detayı kendi iradesi dışında planlanmış bir hayatla yüzleşecektir. Jovanka, annesi Elena’nın otoritesinden sıyrılıp kendi hayatı uğruna mücadeleye girişeceği kısmın başındadır.

Balkan Ninnisi, TRT 1'de yayınlanan ve 26 Temmuz 2022 Salı günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Balkan Ninnisi programının yayını, 22:40'ta yayınlanan Mükemmel Eşleşme isimli film başlayana kadar devam edecek.

26 Temmuz 2022 Salı günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Balkan Ninnisi dizisi yayını başlayacaktır.