Balkan Ninnisi

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Balkan Ninnisi, 5 Temmuz 2022 Salı günü ekrana geliyor. Balkan Ninnisi programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü Üsküp şehrinde, nehrin bir tarafında Makedonlar; diğer tarafında Türkler ve Arnavutlar yaşamaktadır. Süleyman Usta ve ailesi, İki tarafı birleştiren Taş Köprü’den ismini alan köfteci dükkanını işletmektedir. Ailenin iki oğlundan biri olan Ertan; üniversiteyi bitirmiş, yurduna geri döner. Öte yanda annesi Elena’nın baskısıyla Viyana’da siyaset bilimi okuyan ve Ertan gibi şehre dönüş yapan Jovanka; istemediği, her detayı kendi iradesi dışında planlanmış bir hayatla yüzleşecektir. Jovanka, annesi Elena’nın otoritesinden sıyrılıp kendi hayatı uğruna mücadeleye girişeceği kısmın başındadır.

Balkan Ninnisi, TRT 1'de yayınlanan ve 5 Temmuz 2022 Salı günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Balkan Ninnisi programının yayını, 23:30'da yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Temmuz 2022 Salı günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Balkan Ninnisi dizisi yayını başlayacaktır.