Balıkçının Karısı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Balıkçının Karısı, 8 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Balıkçının Karısı programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Emine, her gün olduğu gibi o gün de deniz kıyısında oturmuş, gözleri yaşlı enginlere doğru dalıp gitmiştir. Aylar önce balığa çıkan kocasının yolunu gözlüyordur. Balıkçı Selman bir türlü geri dönmez. Kasabadaki herkes denizdeki o büyük fırtınadan sonra artık Selman’ın öldüğünü kabul eder. Emine kocasını kaybetmiş, kızı Çiğdem de artık babasız kalmıştır. Bundan sonra Selman’ın ailesi Emine ve kızını evlerinde görmek istemez. Özellikle Selman’ın kardeşi Osman, abisinden kalacak malların Emine’ye ve kızına kalmasını istemez. Çaresiz Emine ve kızı hayatta kimsesiz, yapayalnız ortada kalır. Geçimini sağlayabilmek, kızına bakabilmek için çalışması gerekmektedir. İş arayan Emine, kasaba dışındaki lüks evde oturan yaşlı Sabri Efendi’nin kendisine bakacak birini aradığını duyar.

Balıkçının Karısı, Kanal 7'de yayınlanan ve 8 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Balıkçının Karısı programının yayını, 10:00'da yayınlanan Yemin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Balıkçının Karısı filmi yayını başlayacaktır.