Baht Oyunu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baht Oyunu, 11 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Baht Oyunu programını saat 15:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ada, Rüzgar’ın Tuğçe’ye evlenme teklif etmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşar, kariyerine odaklanmaya ve Bora’nın gözüne girmeyi karar verir. Diğer yandan Ali, Bora’nın Ada’ya ilgisi olduğuna dair şüphelerini dile getirir. Ali’nin şüphelerini kesin bir dille reddeden Bora, Ada ile arasına mesafe koymak için ona ters davranır ve kişisel işlerinden uzak durmasını ister. Ada, Bora’nın bu katı tutumuna anlam veremez ve var gücüyle işine asılır. Bora’nın kendisini işten çıkarmasından endişe ederek Tuğçe’den yardım ister. Bora ise eski kız arkadaşı Fulya ile sürpriz bir buluşma gerçekleştirir. Ada ve Tuğçe, Bora’nın peşinden buluşma yerine gider. Restoranda Ada ile Fulya arasında beklenmedik bir gerilim yaşanır. Bora kaçmaya çalıştıkça Ada’yı sürekli karşısında bulurken, Elif’in Ada’ya düşkünlüğü Ada’nın Bora’nın evine daha sık gitmesine sebep olacaktır.

Baht Oyunu, Kanal D'de yayınlanan ve 11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 14:00'te başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Baht Oyunu programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 15:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Baht Oyunu dizisi yayını başlayacaktır.