Baht Oyunu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baht Oyunu, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Baht Oyunu programını saat 23:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ada, videonun tamamını Bora’ya teslim etmeden önce şirkette kalıcı olmasını garantileyecek bir anlaşma yapar ancak Bora’nın asistanı olmak Ada’nın düşündüğünden çok daha zordur. Şirketin bir numaralı dedikodu konusu haline gelen Ada, Bora’nın 27. asistanı olduğu için 27 lakabını alır. Çalışanlar ne kadar kalıcı olacağıyla ilgili iddiaya girerken, Ada konuşulanların hiçbirine aldırmadan Bora ile arasını iyi tutmak için çabalar. Ada’nın şirkette yanaştığı ilk kişi ise Tuğçe olur. Rakibi Tuğçe’yi daha iyi tanımak için araştırmalara başlarken, evliliğini sır gibi saklayan Rüzgar da Ada’yı şirkette bir tehdit olarak görüp onu uzaklaştırmaya çalışır.

Baht Oyunu, Kanal D'de yayınlanan ve 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Baht Oyunu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 23:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Baht Oyunu dizisi yayını başlayacaktır.