Baht Oyunu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baht Oyunu, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Baht Oyunu programını saat 00:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İlk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanmış Ada, üniversitede karşısına çıkan ve ülkesine gitmemek için Türkiye vatandaşlığına ihtiyaç duyan Rüzgar’a aşık olur ve ona evlenme teklifi eder. Rüzgar için bu evliliğin tek amacı vatandaşlık almak, Ada için de ilk aşkıyla evlenerek talihini yenmektir. Ada, üniversitedeyken ailesinden habersiz evlendiği ve üç yıldır evli olduğu Rüzgar’ın Türk vatandaşlığını almasını iple çekmektedir. Ada, Rüzgar’ı görmek için çalıştığı şirkete gittiği sırada onu iş arkadaşı Tuğçe ile dudak dudağa görünce bütün dünyası başına yıkılır. Kara bahtının gelip onu bulduğunu düşünen Ada’yı büyük bir sürpriz beklemektedir! Kafede kavga ettiği Bora, Rüzgar’ın patronudur.

Baht Oyunu, Kanal D'de 19 Haziran 2021 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Baht Oyunu programının yayını, 03:00'te yayınlanan Aşkın Tarifi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 00:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Baht Oyunu dizisi yayını başlayacaktır.