Bağcık

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bağcık, 20 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bağcık programını saat 02:30'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İki kız kardeş, anne ve babalarının ölümünün ardından yapayalnız kalır. Anneannelerinin tam da bu sırada Kanada’ya gitmiş olması her şeyi daha da zorlaştırır. Kısa bir süreliğine amcalarının evinde kalmak için Bodrum’a giderler. Amcası kızlara bakması için bir pilates hocası ile anlaşır. Kısa süre sonra ise amcaları ve pilates hocası arasında bir yakınlaşma başlar. Kardeşler, yeni yaşamlarından oldukça mutludur ve anneannelerinin yanına Kanada’ya gitmek istemezler. Amcaları engelli olduğundan kardeşlerin yanında kalmasını başlarda pek istemez. Tam fikrini değiştirmişken sevdiği kadının sakladığı sırları olduğunu öğrenir ve her şey alt üst olur. Kızlar amcalarının yanında kalabilecek midir?

Bağcık, Star TV'de yayınlanan ve 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 00:15'te başlayan Ada Masalı isimli programdan sonra saat 02:30'da başlayacak.

Bağcık programının yayını, 05:45'te yayınlanan Geniş Aile isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

20 Haziran 2021 Pazar günü saat 02:30'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Bağcık filmi yayını başlayacaktır.