Badem Şekeri

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Badem Şekeri, 1 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Badem Şekeri programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uzmanlığını tamamlayan, mecburi hizmet görevini yapacağı Yozgat’ın ilçesindeki hastaneye katılmak için yola çıkan Doktor Mehmet’i bir sürpriz beklemektedir. Aşağı delice köyünün muhtarı Bahri, köye doktor getireceğim vaadiyle muhtar seçilmiş ancak bir türlü amacına ulaşamamıştır. Umudunu kaybetmek üzere olan muhtarın imdadına delice köyünün delice kızı Ayşe yetişir. Mademki devlet onlara bir doktor yollamaz, o zaman onlar kendilerine bir doktor bulacaklardır. Bu yüzden Doktor Mehmet’i kaçırırlar. Kaçırıldığını anlayan Mehmet’in derdini anlatma çabaları sonuç vermez. Tüm bu henagemenin içinde Mehmet’in tek tesellisi Ayşe olur. Mehmet, köylülerin elinden kurtulmanın yollarını ararken aşka kapılacak, başına türlü olaylar gelecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Badem Şekeri, FOX'de yayınlanan ve 1 Haziran 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Badem Şekeri programının yayını, 22:00'de yayınlanan Geniş Aile: Yapıştır isimli film başlayana kadar devam edecek.

1 Haziran 2021 Salı günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Badem Şekeri filmi yayını başlayacaktır.