Bad Boys: Her Zaman Çılgın

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bad Boys: Her Zaman Çılgın, 3 Ocak 2023 Salı günü ekrana geliyor. Bad Boys: Her Zaman Çılgın programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mike Lowery ve Marcus Burnnet, narkotikten sorumlu olan iki polistir. Mike Lowery, orta yaş krizinin etkileri ile baş etmeye çalışırken, Marcus Burnett polis müfettişi olarak kariyerine devam eder. İkili, bu sefer bir uyuşturucu baronu olan Armando Armas’ın peşine düşer. Ancak Armando’yu yakalamak pek de kolay değildir. Aynı zamanda soğukkanlı bir katil olan Armando’nun peşine düşen ikili, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Bad Boys: Her Zaman Çılgın, atv'de yayınlanan ve 3 Ocak 2023 Salı günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bad Boys: Her Zaman Çılgın programının yayını, 22:20'de yayınlanan Yıldızlara Doğru isimli film başlayana kadar devam edecek.

3 Ocak 2023 Salı günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi yayını başlayacaktır.