Babam ve Oğlum

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Babam ve Oğlum, 19 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Babam ve Oğlum programını saat 12:05'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1980 darbesinde annesini kaybeden küçük Deniz, yedi yıl sonra hiç görmediği dedesinin Ege’deki çiftliğine doğru bir yolculuğa çıkar. Deniz’in dedesini hiç görmemesinin nedeni, dedesiyle babasının yıllardır küs oluşudur. Hüseyin Efendi okumaya diye gönderdiği oğlunun politik olaylara karıştığını öğrenince, onu evlatlıktan silmiştir. Sadık, her şeye rağmen baba evine geri döner çünkü küçük oğlunu babasına emanet etmek için geçerli bir nedeni vardır. Deniz, kendisini bir anda tatlı kaçık bir ailenin ortasında bulur. Sadık, ailesi, terk ettiği sevgilisi ve kendisiyle kasabada yüzleşirken; Deniz, dedesinin ve babasının arasındaki buzları eritecektir.

Babam ve Oğlum, atv'de yayınlanan ve 19 Haziran 2022 Pazar günü saat 11:15'te başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:05'te başlayacak.

Babam ve Oğlum programının yayını, 14:20'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

19 Haziran 2022 Pazar günü saat 12:05'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Babam ve Oğlum filmi yayını başlayacaktır.