Babam (2020)

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Babam (2020), 8 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Babam (2020) programını saat 21:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sırbistan’ın küçük bir kasabasındaki bir farikada işçi olarak çalışan Nikola’nın işine son verilmesiyle, aile karınlarını doyuramaz hale gelir. İki çocuğunu da yanına alan eşi, alacaklarını ödemeyen fabrikanın önünde kendisini yakmaya karar verir. Bu eylem sonrasında çocuklar, yeterli koşullar sağlanana kadar koruyucu ailenin yanına yerleştirilir. Nikola, gereken koşulları sağlamaya çalışır ve çocuklarını almak için çok sayıda başvuruda bulunur ancak sosyal hizmetler merkezinin başkanı çocukları geri vermez. Durum oldukça umutsuz görünür ancak Nikola bu sırada yönetimin yolsuzluk yapabileceğini keşfeder. Bu durumun ardından Nikola, davasını ulusal boyuta taşımaya çalışır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Babam (2020), SinemaTV'de yayınlanan ve 8 Haziran 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan Yenilmezler isimli programdan sonra saat 21:30'da başlayacak.

Babam (2020) programının yayını, 23:45'te yayınlanan Venom: Zehirli Öfke isimli film başlayana kadar devam edecek.

8 Haziran 2021 Salı günü saat 21:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Babam (2020) filmi yayını başlayacaktır.