Baba

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baba, 24 Mart 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Baba programını saat 06:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Saruhanlı ailesi, Ödemiş’te bir aile apartmanında hep beraber mütevazı bir hayat süren, geleneklerine bağlı, kalabalık bir aile… Ailenin reisi Emin Saruhanlı; mütedeyyin, aile değerlerine sıkı sıkıya bağlı ve otoriter bir baba. Emin’in en küçük oğlu Kadir Saruhanlı’nın bayram ziyareti için eve dönüşü baba ile oğul arasında eski defterlerin açılmasına sebep olur. Yaşanan bir uçak kazası Saruhanlı ailesinin kaderini tamamen değiştirir. Saruhanlı ailesinin zorluklarla dolu yeni hayatı başlarken, Emin ailesini korumak için hayatının en büyük sınavı ile karşı karşıya kalır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Baba, Show TV'de yayınlanan ve 24 Mart 2023 Cuma günü saat 02:45'te başlayan Aile isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Baba programının yayını, 08:00'de yayınlanan Ebru & Murat Bu Sabah isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

24 Mart 2023 Cuma günü saat 06:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Baba dizisi yayını başlayacaktır.