Baba Yadigarı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Baba Yadigarı, 2 Ağustos 2022 Salı günü ekrana geliyor. Baba Yadigarı programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eski denizcilerden Yakup dede torunu Cavidan ile yaşamaktadır. Cavidan ona rahmetli kızı Melodi’den yadigardır. Yakup dede şeker hastasıdır ve hastalığı ilerlemiştir. Ayrıca yemek yemeyi de çok sever. Cavidan’ın bütün çabalarına rağmen gizliden zararlı yemekleri tırtıklar. Yakup dedenin aynı zamanda Çiçek ve Irmak adında iki kızı daha vardır. İkisi de evlidir. Damatlar Şefik ve Serkan sürekli iş yapma bahanesi ile Yakup dededen para kopartmaya çalışırlar. Artık para alamayacaklarını anlayan damatlar anlaştıkları bir kurye ile Yakup dedeye tuzak kurup zehirli dürüm yedireceklerdir. Kurye dürümü verdikten sonra Yakup dedenin ölüm haberini alırlar. Yalnız hesaba katmadıkları bir şey olur. Yakup dede vasiyetinde kendi bahçesine gömülmek istendiğini söylemiştir. Yakup dede evin bahçesine gömülür ve damatlar evi satma işi bir süre suya düşer. Cavidan ve sevgilisi Kaya damatların bu garip hareketlerinden şüphelenir ve bir oyun oynamaya başlarlar. Evin farklı yerlerine kameralar yerleştiri

Baba Yadigarı, Kanal D'de yayınlanan ve 2 Ağustos 2022 Salı günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Baba Yadigarı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Ağustos 2022 Salı günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Baba Yadigarı filmi yayını başlayacaktır.