Baba Parası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Baba Parası, 28 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Baba Parası programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları, babalarının ölümü üzerine büyük bir servete konar. Birbirinden farklı karaktere, kültüre, yaşam tarzına sahip olan kardeşler, kendilerine düşen payı almak için harekete geçtiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Kardeşler, yasal varis olmalarına rağmen, mirasın tamamına sadece biri sahip olabilecektir. Babalarının mirasının bulunduğu kasanın şifresini bulan, tüm mirasın sahibi olacaktır. Şifre ancak ölen milyarder gibi aç gözlü, düzenbaz, acımasız, zeki ve uçarı biri tarafından bulunabilecektir. Kasayı açmak için büyük bir yarışa girişen kardeşler, bu süreçte kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

Baba Parası, atv'de yayınlanan ve 28 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Baba Parası programının yayını, 22:10'da yayınlanan Çılgın İkili 2 isimli film başlayana kadar devam edecek.

28 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Baba Parası filmi yayını başlayacaktır.