Baba Nasihati

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Baba Nasihati, 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Baba Nasihati programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ailesinden gizlediği hastalığı sebebiyle, hayatının son demlerini yaşayan Vahit Bey, fabrikalarının idaresini oğullarına bırakmış, zamanını torunu Selim’le geçirmektedir. Hayata veda etmeden önce tamamlaması gereken son bir işi kalmıştır; oğulları Murat ve Hüseyin’e verdiği içi para dolu zarfların sahiplerine teslim edilmesi. Bu durumu pek anlamasalar da iki kardeş babalarının sözünü tutarak yola koyulurlar. İki kardeş zarfları sahiplerine verdikçe babaları hakkında bilmedikleri bir sürü gerçekle yüz yüze gelirler. Dini bütün olarak bildikleri babalarının geçmişte yaşadıkları Murat ve Hüseyin’i hayrete düşürür.

Baba Nasihati, Kanal 7'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 08:00'de başlayan Kıstırma isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Baba Nasihati programının yayını, 12:00'de yayınlanan Gündüz Gece isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Baba Nasihati filmi yayını başlayacaktır.