Baba Bizi Eversene

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Baba Bizi Eversene, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Baba Bizi Eversene programını saat 14:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mahir, bir ilaç fabrikasında satış temsilcisi olarak çalışmaktadır. Fabrikanın sahibi Fazıl Bey'in kızı Sevim ile yıllar önce bir aşk yaşamışlardır. Fakat Fazıl Bey bu ilişkiye karşı çıktığı için kızını Avrupa'ya göndermiştir. Sevim, yıllar sonra Avrupa'dan döner ve Mahir'le görüşmeye devam eder. Yıllar sonra Türkiye'ye dönen Sevim hâlâ aşık olduğu Mahir'le görüşmeye devam eder. Ancak Fazıl Bey'in bu ilişkiyle ilgili düşüncesi değişmemiştir. Bu arada, Sevim'in erkek kardeşi Erol, Şermin adlı bir şarkıcıya aşık olmuştur. Bir süredir Erol'la birlikte olan Şermin'in turneye çıkması gerekmektedir. Şermin, bırakacak yeri olmadığı için bebeğini Erol'un yanına getirir ve çocuğun ondan olduğunu söyler. Bu yalana Sevim'le Mahir'in de dahil olmasıyla komik olaylar yaşanır.

Baba Bizi Eversene, FOX'de yayınlanan ve 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 11:15'te başlayan Aşk Mantık İntikam isimli programdan sonra saat 14:15'te başlayacak.

Baba Bizi Eversene programının yayını, 16:15'te yayınlanan Son Yaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 14:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Baba Bizi Eversene filmi yayını başlayacaktır.