Aziz

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aziz, 20 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aziz programını saat 02:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Antakya’nın en bu¨yu¨k ve tek halı u¨reticisi olan Payidar ailesinin ogˆlu Aziz Payidar refah ve zenginlik ic¸inde bir hayat su¨rdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in ogˆlu Tegˆmen Andre’yi o¨ldu¨rmesiyle Aziz’in kaderi degˆis¸ir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İlk aşkı Dilruba amcası Galip Payidar’ın oğlu Adem ile nişanlanmıştır. Her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, verdiği hayat mücadelesi ile küllerinden yeniden doğarken; basit bir köylü kızı olan Efnan’ın beklenmedik bir şekilde hayatına girmesi ile duygusal anlamda da ikilemde kalacak, yaşadığı yoğun duygu karmaşası sonrasında zamanla hem kendini hem de gerçek aşkını bulacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aziz, Show TV'de 20 Aralık 2021 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 02:30'da başlayacak.

Aziz programının yayını, 04:45'te yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

20 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 02:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Aziz dizisi yayını başlayacaktır.