Azap

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Azap, 8 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Azap programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aylar önce felç geçiren Remziye yatalak bir haldedir. İlerlemiş yaşına ve hastalığının her geçen gün kötüye gitmesine karşın her gece uykularını bölen kabuslar içindeki azabı da giderek büyütmektedir. Sonunda onu yeyip bitiren azaba yenik düşer ve oğlu Bekir’i bir kadını bulması için İstanbul’a gönderir. Fatma Güler adındaki kabuslarına giren bu kadın İstanbul’da Bakırköy Akıl Hastanesi’nde kalmaktadır. Remziye oğluna kadını mutlaka bulup getirmesini ister. Belki de oğlundan ölmeden önceki son arzusu budur. Bekir uzun uğraşlar sonunda kadını bulur ve annesine gitmeye ikna eder. Yol boyunca kadın yaptığı deliliklerle Bekir’i çileden çıkarmasına rağmen Bekir annesine verdiği sözü yerine getirmek için çırpınır.

Azap, Kanal 7'de 8 Temmuz 2021 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Azap programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

8 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Azap filmi yayını başlayacaktır.