Ayrıcalıklı Rotalar

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Ayrıcalıklı Rotalar, 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Ayrıcalıklı Rotalar programını saat 22:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkiye’nin cennet koyları. Binlerce yıllık antik kentler. Mitolojik hikayeler. Mutlaka görülmesi gereken noktalar. Saffet Emre Tonguç, Türkiye’nin önde gelen tatil rotalarından Marmaris, Göcek ve Ayvalık’ta. Profesyonel rehber ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç, Türkiye’nin ayrıcalıklı rotalarını keşfediyor. Rotasını; oksijeni ve yeşili bol, lezzetli yemekleriyle ünlü Ayvalık ve Cunda’ya çeviren Saffet Emre Tonguç, Sarımsaklı Plajı ve Şeytan Sofrası’nı geziyor. Ayvalık’ın meşhur zeytinyağının kullanıldığı özel bir tarifi tadan Tonguç, bölgeye oldukça yakın mesafedeki Bergama Akropolü’ne ait ilginç hikayeler paylaşıyor.

Ayrıcalıklı Rotalar, NTV'de yayınlanan ve 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 21:00'de başlayan Hayatın Senin Elinde isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Ayrıcalıklı Rotalar programının yayını, 23:00'te yayınlanan Bugün Yarın isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 22:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Ayrıcalıklı Rotalar yaşam programı yayını başlayacaktır.