Ayrıcalıklı Rotalar

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Ayrıcalıklı Rotalar, 8 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Ayrıcalıklı Rotalar programını saat 22:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkiye’nin cennet koyları. Binlerce yıllık antik kentler. Mitolojik hikayeler. Mutlaka görülmesi gereken noktalar. Saffet Emre Tonguç, Türkiye’nin önde gelen tatil rotalarından Marmaris, Göcek ve Ayvalık’ta. Profesyonel rehber ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç, Türkiye’nin ayrıcalıklı rotalarını keşfediyor. Rotasını önde gelen tatil beldesi Göcek’e çeviren Saffet Emre Tonguç, eşsiz güzellikteki koyları geziyor. Dalyan, Kaunos ve Kaya mezarları hakkında ilginç bilgiler paylaşan Tonguç, Likya Yolu’nda yürüyeceklere de tavsiyelerde bulunuyor. Değişen konaklama alışkanları ve turizmde yenilikleri de uzmanlarından öğrenen Tonguç, sanatçı Dilara Akay’ı da atölyesinde ziyaret ediyor.

Ayrıcalıklı Rotalar, NTV'de yayınlanan ve 8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 21:00'de başlayan Hayatın Senin Elinde isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Ayrıcalıklı Rotalar programının yayını, 23:00'te yayınlanan Bugün Yarın isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 22:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Ayrıcalıklı Rotalar yaşam programı yayını başlayacaktır.