Ay

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ay, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ay programını saat 01:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyadaki enerji kaynaklarının tükenmeye başlaması sonucu uluslararası şirketlerden Lunar Industries, enerji kaynağı olarak ayda bulunan Helyum-3 maddesini hasat etmek için buraya bir istasyon kurar. Sam Bell, bu istasyonda üç yıllık kontratla çalışan bir elemandır. Bu süreç boyunca ona eşlik eden tek kişi Gerty adında bir yapay zeka robotudur. Kontratının bitmesine iki hafta kala Sam birtakım tuhaflıklar hissetmeye başlar ve bu tuhaflıkların orada geçirdiği uzun zamanın üzerinde yarattığı olmusuz etkilerden kaynaklandığını düşünür. Zamanla kendisini ve hayatını sorgulamaya başlar. Ancak bulacağı cevaplar basit bir psikolojik rahatsızlığının ötesinde bir sorunu olduğunu fark etmesine sebep olacaktır.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Ay, SinemaTV'de yayınlanan ve 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 00:00'da başlayan Boş Oda isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Ay programının yayını, 03:15'te yayınlanan Usta isimli film başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 01:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Ay filmi yayını başlayacaktır.