Avatar

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Avatar, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Avatar programını saat 10:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

James Cameron’dan gişe rekorlarını altüst etmiş 3 Oscar’lı bir başyapıt… Askeri bir şirket, Pandora gezegeninin kaynaklarını incelemek üzere AVATAR adlı bir program geliştirmiştir. Bu program sayesinde insanoğlu Na’vi haline getirilip Pandora’ya gönderilmektedir. Yarı-felçli bir savaş gazisi olan Jake Sully (Sam Worthington) bu programa gönüllü olarak katılır. Bedenin Avatar’ı yaratılan Jake, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan, barış ve doğayla iç içe yaşayan Na’vi halkının arasına gönderilir. Na’vi halkından Prenses Neytiri (Zoe Saldana) ile tanışan Jake, zamanla kendisini Pandora’ya gönderen tehlikeden bu halkı savunurken bulur.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Avatar, SinemaTV'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 09:00'da başlayan Kışın Ortasında isimli programdan sonra saat 10:45'te başlayacak.

Avatar programının yayını, 13:30'da yayınlanan Sonsuz Güzellik isimli film başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 10:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Avatar filmi yayını başlayacaktır.