Automata

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Automata, 15 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Automata programını saat 05:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yakın gelecekte güneşteki patlamalar nedeniyle oluşan radyoaktivite, dünyayı yaşanmaz bir yer haline getirmiştir. Hayatta kalabilen insanlar ise yeni dünyanın inşasına yardım etmeleri için automata adı verilen robotlar yapmışlardır. Bu robotlar için iki önemli kural vardır: Birincisi, insan hayatını her şeyin üzerinde tutmak, ikincisi ise kendi arızalarını kendilerinin onarmamalarıdır. Jacq Vaucan, ikinci kuralı ihlal eden robotların soruşturmasında çalışmaktadır. Ancak keşfedeceği şeyler, tüm insanlığın geleceği için korkunç sonuçlara neden olabilecek türdendir…

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Automata, SinemaTV'de yayınlanan ve 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 03:30'da başlayan Diğer Kadın isimli programdan sonra saat 05:30'da başlayacak.

Automata programının yayını, 07:30'da yayınlanan Arkadaşım Victoria isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 05:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Automata filmi yayını başlayacaktır.