Atla Gel Şaban

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Atla Gel Şaban, 16 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Atla Gel Şaban programını saat 01:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Niyazi her dar gelirli vatandaş gibi kıt kanaat geçinen, esnafla köşe kapmaca oynayan saf, iyi bir adamdır. Bir şirkette metin yazarı olarak çalışmaktadır. Bir yandan patronunun baskısı, diğer yandan kaynana zırıltısı, karısının ve çocuklarının bitmeyen istekleri yüzünden ne yapacağını şaşırır. Ama Niyazi'nin kendisinin bile farkında olmadığı müthiş bir yeteneği vardır. At yarışlarında 6'lıyı tam isabet tutturmaktadır. Mahalleli çılgınlar gibi at yarışı oynamaktadır. Ancak Niyazi 6'lıyı tutturduğu halde kuponları yatırmadığı için bir türlü para kazanamaz. Bu yeteneğini öğrenen yarış mafyası ona tahmin yaptırıp köşeyi dönmek için Niyazi'yi kaçırır. Ama Niyazi'ye ilham gelmesi için çok özel koşulların hazırlanması gerekmektedir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Atla Gel Şaban, Show TV'de 16 Aralık 2021 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:45'te başlayacak.

Atla Gel Şaban programının yayını, 03:15'te yayınlanan Cici Babam isimli film başlayana kadar devam edecek.

16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 01:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Atla Gel Şaban filmi yayını başlayacaktır.