Ateş Parçası

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ateş Parçası, 23 Mart 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Ateş Parçası programını saat 01:00'de 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir çadır tiyatrosunda çalışan Azize yoksul, sıradan yaşamında küçük mutluluklar ve içten sevgilerle yetinmektedir. Mert, altın kalpli, güler yüzlü ve düşük çeneli bir kızdır. Tiyatroda şarkı söyleyip soytarılık yaparak müşterileri eğlendirmektedir. Niyet tavşanının çektiği faldan yakında hayatının erkeğiyle tanışacağını öğrenir. Ve kısmeti yağmurlu bir gecede karşısına çıkar. Sosyetenin hızlı çapkınlarından Tarık, genç kızı mecburen arabasına alınca hayatları tahmin edemeyecekleri ölçüde değişecektir. Tarık, hayatını allak bullak eden baş belasından bir türlü yakasını kurtaramaz. Azize ise ansızın hayatına giren bu fal prensine gönlünü çoktan kaptırmıştır. Ancak Tarık nişanlıdır ve Azize ile arasında kapanmayacak farklar vardır.

Ateş Parçası, 360'de 23 Mart 2023 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:00'de başlayacak.

Ateş Parçası programının yayını, 03:00'te yayınlanan Aileler Yarışıyor isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

23 Mart 2023 Perşembe günü saat 01:00'de 360'ta hangi program yayınlanacak?

Ateş Parçası filmi yayını başlayacaktır.