Ateş Kuşları

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ateş Kuşları, 27 Mayıs 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ateş Kuşları programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gülayşe, sonunda babasına kavuşur ve baba kız birbirlerini tanımaya çalışırlar. Ama Gülayşe’nin asıl imtihanı şimdi başlar. Ateş Kuşları’nın Gülayşe’den sakladığı sırlar ortaya çıkar. Gülayşe’nin babasının Nizam Eyüboğlu olduğunu bildikleri halde bunu ondan gizlemişlerdir. Ateş Kuşları’nın hayatları boyunca korktukları bu gerçek, Gülayşe için çok ağırdır ve bir seçim yapmak zorundadır. Ya onu büyüten ama babasını saklayan ailesi Ateş Kuşları’nı seçecektir ve gariban hayatına devam edecektir ya da yirmi üç yıldır onu arayan babası Nizam Eyüboğlu’nu seçip onu çöpe atan amcasının olduğu köşkte yaşamayı seçecektir.

Ateş Kuşları, atv'de yayınlanan ve 27 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Ateş Kuşları programının yayını, 13:00'te yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ateş Kuşları dizisi yayını başlayacaktır.