Ateş Kuşları

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ateş Kuşları, 26 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Ateş Kuşları programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gülayşe, ailesini Çatal’dan korumak için kendini yakmaya kalksa da ne Ali ne de Barbaros buna izin vermez. Gülayşe, Ali katil olmasın diye Zümrüt’ün karşısına bu kez kendisi dikilir. Elindeki keskin bıçak ya Zümrüt’e ya da kendine dönecektir. Zümrüt, Çatal’a Ateş Kuşları’nın yerini söyleyecek mi? Gülayşe, nihayet ilk yemeğinde âşık olduğu Barbaros’un karşısındadır. Barbaros, Çatal’ın oyunundan kurtulmaya çalışırken Sabit, Barbaros’un büyük sırrını öğrenir. Barbaros polistir! Peki Gülayşe, Barbaros’un bu sırrını öğrenecek mi? Aşkına kavuştuğunu zannederken bu yalan ortaya mı çıkacak?

Ateş Kuşları, atv'de yayınlanan ve 26 Mart 2023 Pazar günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Ateş Kuşları programının yayını, 12:30'da yayınlanan Dizi TV isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mart 2023 Pazar günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ateş Kuşları dizisi yayını başlayacaktır.