Ateş Kuşları

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ateş Kuşları, 15 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Ateş Kuşları programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

2000 yılına girerken çocukları dilendiren bir adamın elindeki 5 sokak çocuğu: Ali, Mercan, Zıpkın, Sabit ve Kara. Dünyanın tüm kalleşliğine meydan okurcasına kardeş olmayı başarırlar. Tutunacak kökleri olmadığı için birbirlerine tutunup kendilerine Köksüzler derler. Köksüzlerin kaderi bir gece çöpte bebek bulmaları ile değişir. Mercan çocuk yaşta anne olur köksüzlere. Ali de baba. Kendilerine bakamayan Köksüzler, bu bebeği çöpten buldukları ile büyütmeye karar verirler. Ama bu kolay olmayacaktır. Çünkü aynı gece büyük bir günaha gebedir. Köksüzlerin ömür boyu sırtlarında taşıyacakları bu sır en çok da Ali’nin canını yakacaktır. Hem onları dilendiren Çatal hem de o gecenin sırrı peşlerini bırakmayacaktır. Birbirlerine tutunarak hayatta kalan bu sokak çocukları için 23 senelik sır perdesi Gülayşe’nin aşık olması ve Barbaros Komiser’in hayatlarına girmesi ile tekrar açılacaktır.

Ateş Kuşları, atv'de yayınlanan ve 15 Ocak 2023 Pazar günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ateş Kuşları programının yayını, 23:15'te yayınlanan Küçük Kadınlar isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Ocak 2023 Pazar günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ateş Kuşları dizisi yayını başlayacaktır.