Aslı Hünel ile Gelin Evi

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Aslı Hünel ile Gelin Evi, 13 Eylül 2022 Salı günü ekrana geliyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi programını saat 12:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aslı Hünel ile Gelin Evi’nin yeni bölümünde; 28 yaşında, 9 aylık evli Yasemin Doğan Gündüz’ün evine konuk olunacak. Yasemin Gelin’in çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın’ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aslı Hünel ile Gelin Evi, Show TV'de yayınlanan ve 13 Eylül 2022 Salı günü saat 10:00'da başlayan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Aslı Hünel ile Gelin Evi programının yayını, 15:00'te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Eylül 2022 Salı günü saat 12:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Aslı Hünel ile Gelin Evi yaşam programı yayını başlayacaktır.