Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli, 27 Mart 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli programını saat 02:45'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kara Medrese'de sermüderrislik makamı boşalmıştır. Büyük önem arz aden makama Molla Sadreddin'in uygun gördüğü kişi Molla Numan'dır. Molla Sadreddin, Molla Numan’a bir emanet verir. Emaneti, Bursa'ya götürmesini ister. Bunu öğrenen Molla Rüstem o andan sonra yolda Molla Numan’a tuzak kurar. Molla Rüstem'in müridi olduğu Şeyh Murat ise Kara Medrese'yi eline almak ister. Bunun için çeşitli hilelere başvuracaktır. Molla Numan Kara Medrese mütevelli heyeti tarafından Bursa'daki Kelam Zümresine temsilci olarak yetkilendirilmiştir. Molla Sadreddin'den aldığı çok değerli bir emanet ile Bursa yoluna koyulan Molla Numan eşkıyaların saldırısına uğrar. Ağır yaralanan Molla Numan'ın yolu Peçenek boyu obasına düşecektir.

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli, TRT 1'de yayınlanan ve 27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 01:05'te başlayan Gönül Dağı isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli programının yayını, 03:40'ta yayınlanan Sahur Bereketi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 02:45'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisi yayını başlayacaktır.